Vedett.com brengt je terug naar Windows 98

Onlangs was ik bij de Jumbo om de wekelijkse boodschappen te doen. In het bierschap zag ik toen ook IPA, Indian Pale Ale, staan van het merk Vedett. Op het label stond de actie “upload je foto voor een eigen bierlabel“.

Eenmaal thuis was ik toch wel nieuwsgierig geworden. Bierflesjes met een eigen foto erop is toch wel uniek. Leuk als verjaardagscadeau.

In Google tikte ik de bedrijfsnaam in en ik kwam uit op de website Vedett.com. Het eerste wat je te zien krijgt is de leeftijdswaarschuwing die drankwebsites verplicht in Nederland moeten tonen. Meteen schoot ik in de lach omdat deze waarschuwing het uiterlijk had van Windows 98, je weet wel van die grijze kleine vensters. Het paste ook compleet niet in het design van de rest van de website.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.