Computer verhuizen in een boodschappentas

Soms moet je weleens een computer verplaatsen omdat je gaat verhuizen of omdat de computer kapot is en naar een winkel gebracht moet worden. Je koppelt hem los en neemt hem mee onder de arm. Op zich niets mis mee. Wist je dat de gemiddelde computer ook in een boodschappentas past? Zo heb je mooi een handvat en dit maakt het verplaatsen een stuk gemakkelijker.

Mensen komen zo nu en dan bij mij hun computer brengen of ik haal de computer op. Ik gebruik dan vaak een boodschappentas. Het tweede voordeel is dat je in de tas ook nog papieren, cd’s of externe harde schijven kan doen. Zo houd je alles mooi bij elkaar.

Niet iedere boodschappentas is geschikt hiervoor. Hij moet van goede kwaliteit zijn en er dus stevig uitzien. Het zou vervelend zijn als jij met jouw computer over straat loopt en de bodem scheurt open. De betere boodschappentassen zijn van dikker materiaal en hebben ook nog een plastic plaat op de bodem. Van een boodschappentas van een paar euro kan je niet heel veel verwachten.

Nu we toch bezig zijn met het geven van tips doen we er nog eentje. Als je een computer wilt verplaatsen met de auto, plaats de computer dan in de achterbak of achter de stoel van de bestuurder. Leg deze niet op de achterbank. Als je een keer hard moet remmen is de kans groot dat de computer ergens anders ligt in de auto.

Het verplaatsen van een computer in een boodschappentas is op eigen risico. Ik ben niet aansprakelijk voor enige schade mocht de tas jouw computer niet houden.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.