Wetboek voor Bloggers, interessant, maar maak aantekeningen

Een half jaar geleden heb ik van mijn vriendin het Wetboek voor Bloggers gekregen aangezien ik graag blog over computer gerelateerde onderwerpen. Heb je ook een blog en wil je beter bloggen, meer ervaring opdoen en groeien dan is dit echt een aanrader. Het boek bespreekt diverse onderwerpen zoals bloggen zelf, maken van reclame, hoe je om moet gaan met positieve/negatieve reacties.

Persoonlijk vond ik het onderdeel over regels en wetten het interessantst en zeer belangrijk. Wanneer jouw blog groeit kom je steeds meer onder de aandacht bij bezoekers en bedrijven. Het is belangrijk dat je dan zaken als bronvermelding, privacy en disclaimer goed geregeld hebt.

Voor mensen die het boek Wetboek voor Bloggers aanschaffen heb ik meteen al een goede tip. Als je het boek leest maak dan aantekeningen wanneer je vind dat je ergens actie voor moet ondernemen. In eerste instantie heb ik zelf het boek van voor naar achteren uitgelezen maar deze aantekeningen niet gemaakt. Bladeren door het boek kan natuurlijk ook.

Ik heb er zelf al veel van geleerd en bij lange na nog niet alle tips en adviezen uitgeprobeerd. Maar dat ga ik wel doen.

Wetboek voor Bloggers.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.