Portfolio website Stichting Netwerk55plus

Begin 2018 is de nieuwe website van Stichting Netwerk55plus, ontwikkeld in WordPress, online gegaan. Voor de visuele presentatie is gebruik gemaakt van een gratis thema dat op basis van de huisstijl van de stichting is aangepast. De website maakt gebruik van een aantal plugins om een contactformulier, afbeeldingen van sponsoren en een FAQ te tonen. Ook wordt er gebruik gemaakt van een koppeling naar Mailchimp zodat bezoekers zich aan kunnen melden voor de nieuwsbrief. Statistieken worden bijgehouden met Google Analytics.

Het doel van de website is om personen in de leeftijd 55 jaar en ouder te presenteren aan potentiële werkgevers. Werkzoekenden kunnen een account registreren waarna zij een profiel invullen door vragen te beantwoorden. De meeste antwoorden zijn openbaar voor werkgevers. Om dit mogelijk te maken wordt er gebruik gemaakt van BuddyPress. De website maakt gebruik van een SSL certificaat om gegevens tussen bezoeker en website te versleutelen.

Een van de wensen van de stichting was om de website in eigen beheer te kunnen onderhouden. Om dit mogelijk te maken heeft de webmaster een cursus gevolgd om de website te beheren. Deze webmaster heeft de cursus inmiddels ook weer gegeven aan een ander persoon zodat de website nu door twee personen beheerd kan worden.

 

Voorpagina van www.netwerk55plus.com.

Voorpagina van www.netwerk55plus.com.

 

Vaak gestelde vragen van www.netwerk55plus.com.

Vaak gestelde vragen van www.netwerk55plus.com.

 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.