Colorlib gratis WordPress thema’s zoals Shapely

Onlangs heb ik voor een nieuwe website gebruik gemaakt van het gratis thema Shapely van Colorlib. Dit is een simpel one page scroll thema waarmee je snel een hele mooie WordPress website kan maken. Naast Shapely heeft Colorlib nog veel meer mooie gratis thema’s die het bekijken waard zijn. De gratis thema’s bevatten al heel veel functionaliteit. Heb je nog meer wensen dan hebben ze ook veel betaalde premium thema’s.

Wil je een blog maken, dan heeft Colorlib een thema voor je. Of start je net met een webwinkel dan hebben ze daar een thema voor. Wil je schrijven over de reizen die je maakt dan hebben ze ook daar een thema voor. Ik kan er nog wel meer opnoemen, maar je moet ze eigenlijk gewoon zelf bekijken.

De thema’s worden ook nog van nieuwe versies voorzien. In de laatste versie van Shapely is de gratis plugin Colorlib Login Customizer toegevoegd. Hiermee kan je via de WordPress Customizer het inlogformulier voor de wp-admin omgeving van een eigen huisstijl voorzien. Heb je een website waar ook bezoekers inloggen? Dan is een inlogformulier in de eigen huisstijl zeker van toegevoegde waarde voor de ervaring.

Screenshot van WordPress thema Shapely van Colorlib.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.