Instagram Auto Poster Nederlandse vertaling

Onlangs moest ik voor een bestaande website een plugin installeren zodat berichten automatisch op Instagram geplaatst konden worden. In eerste instantie een gratis plugin gebruikt maar die bleek niet te werken. In het log kon ik ook geen enkele foutmelding vinden.

Daarna heb ik de betaalde plugin Instagram Auto Poster gekocht voor 30 euro via Codecanyon / Envato Market. Deze deed precies wat hij moest doen. Het is een eenvoudige plugin met beperkte opties. Bij ieder bericht heb je rechts bovenin de optie om het bericht op Instagram te publiceren. Deze actie kan je oneindig herhalen. Ook is het mogelijk om automatisch te publiceren. De plugin werkt met pagina’s, berichten en WooCommerce.

De plugin komt standaard zonder Nederlandse vertaling. Aangezien het om een Nederlandse website met Nederlandse beheerders ging heb ik de plugin vertaald. Deze kan je hieronder downloaden. Helaas was de .pot file niet helemaal up to date waardoor ik niet alle teksten kon vertalen.

Nederlandse vertaling voor Instagram auto poster (02-06-2018)

Screenshot Instagram Auto Poster.

Screenshot van https://codecanyon.net/item/instagram-auto-poster-wordpress-to-instagram/17092110

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.