WooCommerce pagina id’s of URLs ophalen

Logo van WooCommerce.Onlangs was ik bezig met het toevoegen van WooCommerce aan een WordPress website. Hier en daar moest wat maatwerk worden gedaan om aan de wensen van de opdrachtgever te voldoen. Hiervoor had ik op sommige plekken een id of URL nodig van een standaard WooCommerce pagina. Deze pagina’s zijn eigenlijk normale WordPress pagina’s’, maar in WooCommerce geef je op wat de functie van een dergelijke pagina is.

Op de website Iconicwp.com vond ik een overzicht van WooCommerce functies waarmee je de id’s of URL’s van deze pagina’s op kan halen via PHP functies. Op deze manier hoef je zelf niet met id’s of slugs te gaan werken die mogelijk in de toekomst veranderen.

Als afsluiter nog een algemene tip. Werk je met WordPress of WooCommerce? Probeer dan zoveel mogelijk gebruik te maken van reeds bestaande functies, filters en actions. Ga niet zelf het wiel opnieuw bedenken. Kans is groot dat iemand anders dat al voor je heeft gedaan.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.