Walls.io social wall website Nederlandse vertalingen

Nieuw dit jaar voor het trailrun evenement Oosterhoutse Trail op 7 juli is dat er een ledscherm wordt geplaatst. Op dit ledscherm worden foto’s en logo’s van sponsoren getoond.

Om dit zoveel mogelijk te automatiseren is er gebruik gemaakt van de social wall functionaliteit van Walls.io. De social wall zoekt telkens op internet naar Tweets, Instagram of Facebook berichten waarin het woord #ohouttrail is gebruikt. Deze worden vervolgens stuk voor stuk getoond op het scherm.

Walls.io was nog niet beschikbaar in het Nederlands. Het beheren van de instellingen in de standaardtaal Engels is geen probleem. Maar de social wall zelf toont aan bezoekers ook allemaal Engelse teksten. Zoals wanneer het bericht geplaatst is, hoe je berichten aan de social wall kan toevoegen etc.

Ik heb daarom contact opgenomen met Walls.io met de vraag of Nederlands toegevoegd kon worden. Om het sneller voor elkaar te krijgen heb ik aangeboden om de vertalingen door te voeren.

Afgelopen donderdag heb ik het vertaalbestand ontvangen en de Nederlandse vertalingen toegevoegd. Dezelfde avond heb ik het bestand nog retour gestuurd. Walls.io gaf aan de Nederlandse taal op 6 juli toe te voegen aan hun webapplicatie. Dit maakt het toch weer net een stukje mooier.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.