Timdehoog.nl krijgt op 21 juli een nieuwe website

Zaterdag 21 juli is Timdehoog.nl tussen 8:00 – 12:00 slecht of niet bereikbaar. Op dat moment wordt er een nieuwe website op de webserver geplaatst. Zolang hier aan gewerkt wordt zal er een onderhoudspagina getoond worden.

Aan de nieuwe WordPress website is de laatste maanden hard gewerkt. Door drukte met andere werkzaamheden heeft het ook wel eens een paar maanden stil gelegen. De komende dagen worden nog de laatste tests en verbeteringen uitgevoerd.

Ik ben trots op het resultaat. Een nieuw fris thema dat meer anno 2018 is en ook beter wordt ondersteund op mobiele apparaten. De inhoud en doel van de website blijft natuurlijk hetzelfde.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.