WP Glossary het woordenboek voor WordPress

WP Glossary het woordenboek voor WordPress.Meer dan 30% van de websites gebruikt WordPress. Door die populariteit komen er dagelijks nieuwe gebruikers bij. Voor gebruikers die WordPress puur gebruiken, dus niet er niet voor ontwikkelen, kunnen begrippen zoals “tags” of “permalink” nog wel eens onduidelijk zijn.

Sinds deze maand is er een online woordenboek genaamd WP Glossary. Hierin kan de betekenis van deze begrippen worden opgezocht. Een VanDale specifiek voor WordPress. Heel handig als je aan een gebruiker uit wilt leggen wat bijvoorbeeld een Uitgelichte afbeelding is.

Een klein nadeel is dat de website in het Engels is. Met 25.000 woorden is het woordenboek wel zeer uitgebreid.

Als je binnenkort moet uitleggen wat bijvoorbeeld de Customizer is dan hoef je geen lange e-mail meer te typen. Verwijs dan naar de specifieke pagina in het woordenboek.

Bezoek WP Glossary

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.