Geslaagd voor Basis Baanatletiektrainer niveau 3

Dit keer niet een IT gerelateerd blog maar een persoonlijk blog omdat ik er trots op ben.

Begin 2018 ben ik begonnen met mijn opleiding tot Basis Baanatletiektrainer niveau 3 van de Atletiekunie. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik al ruim 1 jaar training geef bij A.T.V. Scorpio in Oosterhout. Training geven is heel leuk maar ik wilde toch meer kennis opdoen. Hoe kan je een training beter vormgeven, wat komt er bij verspringen kijken, hoe werkt het menselijk lichaam, zijn een paar onderwerpen die aan bod zijn gekomen.

Na 7 workshops met diverse opdrachten en veel studeren ben ik op woensdag 29 augustus op examen gegaan. Tijdens mijn examen heb ik een verspringtraining gegeven. Voor en na de training heb ik veel vragen van de examinator met succes beantwoord. Het resultaat is dat ik ruim voldoende ben geslaagd. Vanaf nu mag ik me daarom ook een echte baan atletiektrainer niveau 3 noemen.

Langs deze weg wil ik daarom René van der Pas bedanken. Hij heeft mij in de afgelopen maanden begeleid tijdens het training geven. Ik heb veel van hem geleerd. Nogmaals mijn excuses dat enkele oberservaties door jou in de regen en kou moesten worden uitgevoerd. Ook wil ik de andere trainers bedanken voor het geven van tips. Ik ga geen namen noemen want dan zou ik er vast een paar vergeten.

Mijn zus Meliza wil ik ook zeker bedanken voor de tijd die zij genomen heeft om de taalfouten eruit te halen. Toch meer dan 100 pagina’s aan tekst. Als laatste wil ik ook al mijn atleten bedanken voor hun inzet in de afgelopen maanden. Het is een topgroep!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.