Blogs op Timdehoog.nl beoordelen met 5 sterren

Vanaf dit weekend is het mogelijk om blogs op Timdehoog.nl te beoordelen. Dit gaat via het sterren systeem met de verdeling 1 ster is slecht en 5 is heel goed. Het klikken op de sterren is binnen een paar seconden gedaan. Je hoeft geen persoonlijke gegevens op te geven en ook niet in te loggen. Lekker laagdrempelig.

Om deze functionaliteit aan te bieden maak ik gebruik van de gratis plugin kk Star Ratings. Voordat ik deze plugin heb geïnstalleerd heb ik eerst een aantal plugins met elkaar vergeleken. Uiteindelijk waren er maar weinig plugins die nog actief onderhouden werden.

De keuze heb ik gemaakt tussen Rating-Widget: Star Review System en de eerder genoemde plugin. Ik heb niet gekozen voor Rating-Widget: Star Review System omdat die in de gratis versie teveel reclame voor zich zelf maakt. kk Star Ratings toont geen reclame en biedt precies de opties die ik nodig heb.

Heb je een blog gelezen, laat even weten wat je ervan vindt. Bedankt!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.