Meer dan 500 blogs op Timdehoog.nl

In september heb ik de grens gepasseerd van meer dan 500 blogs op Timdehoog.nl. Ik ben er best ook wel trots op. De afgelopen jaren heb ik blogs geschreven over diverse onderwerpen. Van Dymo tot WordPress, van Apple tot Microsoft en ga zo maar door. Dagelijks ontvang ik honderden bezoekers. Sommige van die bezoekers laten reacties achter of vullen het contactformulier in.

Het oudste bericht komt uit april 2017 en was een review in de krant over de website www.kaaienloop.nl. Dat is meer dan 10 jaar geleden. In het begin publiceerde ik nog blogs op www.hcom.nl. Deze website is allang offline. Dit was een maatwerk website met eigen CMS systeem helemaal door mij ontwikkeld. Ik zat toen zelfs nog op het Fontys HBO. Jaren later ben ik overgestapt naar WordPress.

In het verleden verzamelde ik statistieken met BBClone. Een statistiekensysteem dat je op je eigen webserver kon plaatsen. Dit heb ik later vervangen door Google Analytics en sinds een aantal maanden maak ik gebruik van Jetpack Stats. De afgelopen 11 jaar heb ik dus verschillende statistieksystemen gebruikt en heb daarom niet een compleet beeld van mijn statistieken. Wel kan ik melden dat er ieder jaar meer bezoekers mijn website vinden.

Als je 500 blogs verdeeld over 11 jaar kom je uit op ongeveer 45 blogs per jaar. Dat is natuurlijk een gemiddelde dat niet heel veel zegt omdat ik door de jaren heen steeds meer ben gaan bloggen.  In 2017 heb ik 95 blogs geschreven. Ik probeer om de 2 of 3 dagen een nieuw blog te plaatsen, maar dat lukt niet altijd. Meestal is een gebrek aan tijd het probleem en heel soms ook het gebrek aan inspiratie voor een goed onderwerp.

Ik blog rustig door en hoop in 2018 meer blogs te publiceren dan in 2017 en nog meer bezoekers te mogen verwelkomen. Vergeet je niet aan te melden voor de nieuwsbrief of op Twitter dan weet je zeker dat je op de hoogte blijft.

Groeten,
Tim

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.