Geen wildcard voor Website van het jaar 2018

Inschreven
Logo: Websitevhjaar.nl

Een maand geleden kwam ik bij toeval uit op de website Websitevhjaar.nl. Deze website organiseert jaarlijks een wedstrijd met de naam “Website van het jaar”. Je kon een website inschrijven als je voldeed aan de eis van minimaal 5000 bezoekers per maand. Daaraan voldeed mijn website dus heb ik hem opgegeven.

Vervolgens moest je een categorie selecteren waar de website het best in paste. Dat werd wat lastig want er was niet een categorie bloggen of computer. De categorie communities kwam het dichtst in de buurt dus die heb ik toen maar geselecteerd.

Afgelopen week kreeg ik een e-mail binnen dat ik niet geselecteerd was voor de wildcard. De reden was dat mijn website niet in een van de categorieën paste. Jammer. Misschien dat ze volgend jaar ook een categorie voor blogs maken zodat ik weer een poging kan wagen.

Tags: geen tags

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.