Nederlandse vertalingen voor WordPress Phlox thema

Maak je gebruik van het gratis WordPress Phlox thema dan weet je dat er standaard nog geen Nederlandse vertalingen worden aangeboden. Andere vertalers en ik hebben al een aantal vertalingen online doorgevoerd.

Voordat vertalingen als automatische update worden aangeboden moet er ongeveer 80 procent vertaald en goedgekeurd zijn. Dat is op dit moment nog niet het geval.

Via onderstaande link kan je toch de vertaalbestanden downloaden. Plaats deze in “wp-content/languages/themes/”. Zie je een foutje of wil je vertalingen toevoegen? Doe dit dan niet in je eigen bestanden maar online. Zo kunnen anderen er ook gebruik van maken.

Phlox Nederlandse vertalingen (23-09-2018)

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.