Apple iPad kan geen reservekopie vinden bij herstellen

Probleem:
Je wilt een reservekopie terugzetten op een nieuwe iPad of een bestaande iPad die je teruggezet hebt naar fabrieksinstellingen. Niet heel spannend en eigenlijk werkt dit standaard heel erg goed.

Onlangs moest ik ook een reservekopie terugzetten. Ik wist zeker dat ik handmatig een had gemaakt via iCloud. Toch gaf de iPad aan dat er geen reservekopie gevonden was. Heb een aantal keren op Terug gedrukt en opnieuw gekozen voor reservekopie terugzetten. Weer werd dezelfde melding getoond.

Oplossing:
Weet je zeker dat je een reservekopie hebt gemaakt dan is de oplossing geduld hebben. Ik moest een paar minuten wachten en toen verdween de melding dat er geen reservekopie was. Vervolgens werd de laatste reservekopie getoond die ik handmatig had gemaakt. Deze kon ik selecteren en vervolgens werd deze teruggezet.

Oplossing getest op:
Apple iPad retina uit 2012

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.