Goedkoop een pakket versturen met Cheapcargo.com

Pakket verzenden via Cheapcargo.com.In het verleden heb ik al een blog geschreven over het goedkoop versturen van een pakket voor particulieren. Maar naast de particuliere markt is er ook nog de zakelijke markt waar bedrijven pakketten naar elkaar sturen. In veel gevallen gaat het dan niet om een boek dat verstuurd wordt maar om grotere zendingen.

Onlangs werd ik gewezen op Cheapcargo.com. In eerste instantie doet het denken aan de vliegticket website Cheaptickets.nl, mede door de naam en huisstijl. Deze hebben alleen niets met elkaar te maken. Cheapcargo.com is een vergelijkingswebsite om pakketten, documenten of pallets te verzenden. De website zoekt in een database met vervoerders om voor jouw de beste aanbieding te vinden. Dit op basis van afzender, ontvanger en de zending.

Laten we een pakket verzenden via Cheapcargo.com. Ik heb een pakket van 10 kg. Deze wil ik versturen vanaf het bedrijf waar ik werk naar mijn atletiekvereniging ATV Scorpio 10 km verderop. Cheapcargo heeft in nog geen 20 seconden een lijst met 14 vervoerders gevonden zoals DHL, TNT, UPS maar ook de minder bekende TBB Online.

Aanbiedingen pakket verzenden via Cheapcargo.com.

Prijzen gaan van 6,73 euro tot 65,08 euro. Voor de goedkoopste aanbiedingen geldt dat je het pakket zelf naar een winkel brengt. In de sommige gevallen kan dan ook niet gegarandeerd worden dat het de volgende dag wordt bezorgd. Vanaf 14,75 euro wordt het pakket opgehaald door DHL.

Om gebruik te maken van een van de aanbiedingen klik je op Boek nu. Hierna moet je inloggen om verder te kunnen. Nieuwe klanten kunnen zich eenvoudig en gratis registreren. Maar hierna het pakket verzenden is heel gemakkelijk.

Als tweede test heb ik nog een zending klaar staan. Nu zijn het 10 pakketten van ieder 10 kg. Cheapcargo komt terug met 11 aanbiedingen. De aanbiedingen om het pakket zelf af te geven staan er niet meer tussen. Logisch, waarom zou je 10 dozen bij een PostNL punt afgeven. Het goedkoopste is DHL Express voor 63,17 euro en de duurste is TNT Express die het doet voor 175,99 euro.

Cheapcargo.com heeft een hele duidelijke website. Er is veel tijd besteed aan de gebruikersvriendelijkheid. Je kan snel een overzicht van aanbiedingen opvragen. Wil je zakelijk een pakket verzenden, maar geen uren prijzen vergelijken, dan is deze website een aanbeveling.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.