Riooltechmade.nl van WordPress naar landingpage

Jaren geleden heb ik voor het bedrijf Riooltech Made een WordPress website gemaakt. Het bedrijf gespecialiseerd in o.a. verstoppingen, riool inspectie en riool reparatie, wilde hiermee meer reclame maken voor zichzelf.

In het begin werd er nog nieuwe content op geplaatst in de vorm van klantervaringen of tips. Door de jaren heen werd dit steeds minder tot niets. De website was wel voorzien van een CMS en plugins en moest dus wel up to date blijven.

Afgelopen weekend heb ik de eigenaar van het bedrijf gesproken. Mede in het kader van de GDPR omdat de website niet voldeed aan de regels. Tijdens het gesprek werd geconcludeerd dat de huidige website niet meer aansloot bij het bedrijf. Ze hebben ook niet de tijd om de website te beheren. Ze helpen liever hun klanten door riool problemen op te lossen.

Ik heb toen voorgesteld om de WordPress website te vervangen door een landingpage. Deze pagina bevat alleen adresgegevens, wat het bedrijf doet en een paar tips. Op deze manier is er geen onderhoud meer nodig en dit scheelt in de kosten. De content is zo geschreven dat deze jaren mee kan.

De landingpage is zo ontwikkeld zodat deze werkt op desktop- en mobiele weergave. Er is ook geprobeerd om zoveel mogelijk de SEO regels na te leven. Al is dat natuurlijk wel lastig als de website maar bestaat uit een pagina.

Heb je trouwens een keer last van problemen, woon je in de omgeving van Made, neem dan zeker contact op met Riooltech Made. De medewerkers zijn goede en eerlijke werkers. Ik kan dit bevestigen op basis van persoonlijke ervaringen.

Bezoek www.riooltechmade.nl

Riooltechmade.nl landingpage.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.