Login Widget With Shortcode Nederlandse vertalingen

Met de plugin Login Widget With Shortcode kan je gemakkelijk een login widget toevoegen aan de voorkant van een website. De widget kan je helemaal instellen in de wp-admin omgeving inclusief het toevoegen van CSS styling. Handig is de optie dat je gebruikers na inloggen door kan sturen naar een specifieke pagina.

Op het moment dat ik de plugin heb gebruikt was de Nederlandse vertaling pas voor 83 procent gedaan. Deze heb ik aangevuld zodat dit 100% geworden is. De vertalingen moeten nog worden goedgekeurd en worden dan pas automatisch als update aangeboden. Tot die tijd kan je de vertaling hieronder downloaden.

Versie plugin: 5.8.4
Datum: 06-12-2018 (100% vertaald)
Plaats de bestanden in de map: wp-content/languages/plugins/

Download Nederlandse vertalingen

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.