Advanced Contact Form 7 DB Nederlandse vertalingen

Probleem:
Voor een WordPress website van een personeelsvereniging heb ik een aantal jaren geleden een inschrijfformulier voor uitjes gemaakt. Hiervoor heb ik gebruik gemaakt van Contact Form 7. Een simpele oplossing die voldeed aan de wensen van de opdrachtgever.

De opdrachtgever had als tweede wens om de aanmeldingen op de website te tonen. Om dit mogelijk te maken had ik de plugin Contact Form Advanced Database gebruikt. Deze plugin slaat alle ingevulde inschrijfformulieren op in de database.

Met een stukje PHP maatwerk code toonde ik de aanmeldingen op de website. Nadat ik de plugin had geïnstalleerd is deze nooit meer bijgewerkt. Ik heb deze zelf nog wel uitgebreid met de optie om ingevulde formulieren te wijzigen en een veilige afhandeling van ingevulde gegevens.

Na meer dan twee jaar stilte kan de veiligheid van de plugin niet echt meer gegarandeerd worden. Dus ben ik op zoek gegaan naar een alternatief.

Oplossing:
Na wat zoeken op internet ben ik uitgekomen op de gratis plugin Advanced Contact Form 7 DB. Deze doet hetzelfde als eerder genoemde plugin en wordt nog onderhouden.

Standaard kan je ingevulde formulieren wijzigen, je kan de volgorde en namen van kolommen aanpassen en er is ondersteuning voor shortcodes. Deze shortcodes maken het mogelijk om aan de voorkant een overzicht van ingevulde formulieren te tonen. Mijn maatwerk code kon ik hierdoor verwijderen.

De plugin wijst zichzelf. Het enige wat nog ontbrak zijn de Nederlandse vertalingen. Ik heb de vertalingen allemaal toegevoegd, maar deze moeten nog goedgekeurd worden. Tot die tijd kan je de vertalingen hieronder downloaden.

Versie plugin: 1.5.0
Datum: 08-12-2018 (100% vertaald)
Plaats de bestanden in de map: wp-content/languages/plugins/

Download Nederlandse vertalingen

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.