Advanced Contact Form 7 DB toont maar 20 items aan de voorkant

Een week geleden heb ik een blog geschreven over hoe je met Advanced Contact Form 7 DB de ingevulde formulieren van Contact Form 7 op kan slaan in de database. Deze kunnen vervolgens weer getoond worden aan de voorkant van de website. Handig als je Contact Form 7 gebruikt om mensen aan te laten melden voor een evenement.

Een dag later heb ik een blog geschreven hoe je de lijst met ingevulde formulieren kan sorteren op bijvoorbeeld de achternaam. De plugin sorteert namelijk standaard op verzenddatum.

Inmiddels wordt de functionaliteit gebruikt voor het aanmelden voor een nieuwjaarsborrel. Na 1 week stond de teller al boven de 30 en gaf de webmaster aan dat er aanmeldingen waren verdwenen. Een snelle controle via de wp-admin omgeving bewees dat de aanmeldingen nog steeds in de database zaten.

Standaard toont de Advanced Contact Form 7 plugin 20 items aan de voorkant. Dit kan je niet via de wp-admin omgeving wijzigen. Hiervoor moet je gebruik maken van een add_filter() in combinatie met de functie “vsz_cf7_entry_per_page”. Voeg daarom onderstaande code toe om meer items te tonen. Pas 200 aan naar het voor jou juiste getal.

/**
 * Items per page for Advanced Contact Form 7 DB per page.
 *
 * @param $num
 * @return int
 */
function child_cf7_items_per_page($num){
    return 200;
}
add_filter("vsz_cf7_entry_per_page","child_cf7_items_per_page",10,1);

Oplossing getest op:
WordPress 4.9.9, Advanced Contact Form 7 DB 1.5.0

2 reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.