Statistieken en het meest bezochte blog in 2018

In 2018 is er best veel gebeurt op Timdehoog.nl. Na lang ontwikkelen is het nieuwe thema live gegaan. Het voorgaande thema was ouderwets en had gebrekkige ondersteuning voor mobiele apparaten. Voor snelheidsverbeteringen ben ik de overgestapt naar de betaalde plugin WP Rocket. Om de veiligheid te verhogen heb ik diverse security headers toegevoegd zoals Content Secure Policy.

In 2018 heb ik me voorgenomen om het bloggen professioneler te gaan doen. Ik vind het heel leuk om te doen en het is ontzettend leerzaam. Een van de verbeterpunten was het verhogen van het aantal blogs. In 2017 had ik 93 blogs en in 2018 net geen 150. Ook ben ik begonnen met het publiceren op LinkedIn. Op dit moment beperk ik me vooral tot zakelijke blogs zoals de migratie naar AllUnited voor mijn eigen atletiekvereniging. Dit levert weer leuke reacties of connecties op. LinkedIn lijkt me niet het geschikte medium voor het tonen van oplossingen voor Windows problemen.

In 2018 hebben meer dan 93.000 mensen de website bezocht. Samen hebben zij meer dan 128.400 pagina’s opgevraagd en meer dan 100 reacties achtergelaten onder de blogs. Ook zijn er nog veel reacties binnengekomen via het contactformulier. Over het gehele jaar zijn er 20 nieuwsbrieven verstuurd. De drukste dag was op 18 juni 2018 met 567 bezoekers. Populairste dag om de website te bezoeken is maandag en het populairste uur 16:00 uur.

Populairste berichten:

 1. Oplossing Dymo Label software werkt niet meer op Windows 10 – 9000+ weergaven
 2. Gratis Windows 10 herstel DVD of USB stick maken – 7400+ weergaven
 3. Snel Outlook e-mail overzetten naar nieuwe computer – 4400+ weergaven
 4. Windows 10 page fault in nonpaged area BSOD oplossen – 4150+ weergaven
 5. Word spellingscontrole telkens op Engels – 3560+ weergaven

Zoekmachines om op Timdehoog.nl te komen:

 1. Google
 2. Bing
 3. Duckduckgo
 4. Ask
 5. Ecosia

Landen:

 1. Nederland
 2. België
 3. Verenigde Staten (vermoedelijk bots en hackers)
 4. Duitsland
 5. Hongkong

Doelen voor 2019:
Meer bezoekers en meer pagina weergaven.

2 reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.