Lege cartridges inleveren bij goede doelen

Stuur je cartridges gratis naar 123inkt.nl voor het goede doelen.Veel mensen maken nog gebruik van een printer en eens in de zoveel tijd moet je de cartridge vervangen. Uit ervaring weet ik dat de meeste mensen de cartridges in de prullenbak gooien. Ik deed dit vroeger ook en dit is natuurlijk niet goed voor het milieu.

Maar wist je dat je cartridges in kan leveren zodat ze gerecycled worden? Dit kost misschien iets meer moeite maar is wel een stuk beter voor het milieu.

Ik bestel mijn cartridges via 123inkt.nl. Een webwinkel met ruim assortiment, goede prijzen en perfecte service. Zij bieden ook een recycle programma aan. Jij bepaald of je de vergoeding besteed in hun webwinkel of geeft aan een van de goede doelen.

De snelste optie is om 123inkt.nl de goede doelen te laten kiezen. Bij elke bestelling krijg je een retourenvelop die je kosteloos in een brievenbus kan doen.

Naast 123inkt.nl zijn er nog meer initiatieven om cartridges voor goede doelen in te zamelen. Zo weet ik dat het Crown Business Center in Rijen een doos heeft staan van de Clini Clowns. Hier kan je cartridges en toners inleveren waar zij weer een vergoeding voor krijgen. Heb je zelf een bedrijf dan kan je ook een doos aanvragen.

Dus vervang je de cartridge van de printer? Geef hem aan een goed doel!

Tags: geen tags

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.