Portfolio offline gehaald op Timdehoog.nl

Jarenlang heb ik op mijn website een portfolio bijgehouden van websites die ik in het verleden heb ontwikkeld. De meeste daarvan zijn ontwikkeld in WordPress. Stuk voor stuk mooie websites wat me veel ervaring heeft opgeleverd.

Eind 2018 heb ik besloten mijn portfolio offline te halen. Niet omdat ik er niet trots op ben, maar meer omdat ik vrijwel geen websites meer ontwikkel. Een aantal websites die nog in het portfolio stonden zijn inmiddels offline of opnieuw ontwikkeld door een andere partij. De lijst werd dus steeds korter en geïnteresseerden zouden daardoor een verkeerd beeld kunnen krijgen.

Sinds midden 2018 richt ik me ook meer op het bloggen. Ik vind het leuk om mijn kennis en ervaring te delen met de wereld. Dit levert vele leuke reacties op onder blogs of via het contactformulier.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.