Ugreen iPad houder, wat ben ik er blij mee

Soms koop je van die dingen dat je achteraf denkt “waarom had ik dat niet eerder gekocht”. Komt het bekend voor? Mij gebeurde dit vorig jaar in december.

Vroeger had ik een proef abonnement op de krant, maar dat liep na een tijdje af. Een normaal abonnement vond ik te duur want daarvoor lees ik te selectief.

Ik bezoek daarom de nieuwssites op mijn iPad. Als ik het nieuws heb bekeken open ik Youtube om tijdens het ontbijt nog wat films te kijken. Mijn iPad heeft zelf geen hoesje, daar is hij te mooi voor. Ik berg hem wel op in een hoesje want ik ben er zuinig op.

Als ik hem gebruik ligt hij half op het hoesje en half op de tafel. Helaas niet de juiste kijkhoek. Leg ik hem iets schuiner dan zakt hij weg en zie ik nog veel minder. Altijd gerommel dus tijdens het ontbijt of avondeten.

Na een tijdje was ik het zat. Een hoesje wilde ik niet maar je hebt ook iPad houders. Na een tijdje kwam ik bij Bol.com uit op de Ugreen iPad houder voor € 12,59. Bol.com noemt het product “Verstelbare Draagbare Telefoon iPad Houder“. Ik hou het op iPad houder….

Het product is zeer licht en compact. Makkelijk om mee te nemen in een tas. Al heeft hij bij mij de keukentafel nog niet verlaten. Onderin de houder zit een laagje siliconen zodat de iPad niet wegglijd en ook niet kan beschadigen. Door een klik systeem kan je de houder op de juiste hoek vastzetten.

Een simpel maar geniaal ding dat ik dagelijks gebruik. Nooit geweten dat ik hier zo blij mee kon zijn. Zoek je een goedkope iPad houder? Dan kan ik je deze aanbevelen.

Ugreen iPad houder staat heel stabiel.

 

Ugreen iPad houder kan je instellen op verschillende hoeken.

 

Ugreen iPad houder ingeklapt.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.