Beveiliging van HP-cartridges tegen stelen of misbruik

Van de week moest ik een HP DeskJet 2632 printer te installeren. Een prima printer voor nog geen 50 euro. Je kan er mee printen, kopiëren, scannen en hij ondersteund AirPrint.

Na het installeren heb ik nog wat opties bekeken in de software van de HP DeskJet 2632 en mijn aandacht werd getrokken door de optie “Beveiliging van HP-cartridges”. Dit had ik ook al gezien op de verpakking van de printer.

Blijkbaar kan je de cartridges beveiligen tegen stelen. Dus jij koopt cartridges, stopt ze in jouw printer en dan werken ze alleen nog maar met jouw printer. Wat heb je nu aan deze functionaliteit? Over het algemeen haal ik de cartridges er alleen uit als ze op zijn.

Stel er wordt ingebroken in jouw huis en ze stelen je tv, telefoon, computer en de cartridges. Dan geeft het een goed gevoel dat ze niets met jou cartridges kunnen doen, want die zijn beveiligd, toch?

Beveiliging van HP-cartridges tegen stelen of misbruik in een andere printer.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.