Beste oplossing voor Windows problemen

Windows kent veel problemen. Het internet staat er vol van. Maar weet jij als gebruiker eigenlijk wel wat de beste oplossing is? Een oplossing die iedereen kan proberen, of je nou een IT’er bent of niet.

Sommige mensen zeggen dat Windows niet gebruiken de beste oplossing is. Andere zeggen dat je over moet stappen naar Apple. Op mijn werk gebruik ik een MacBook met macOs maar ook dat besturingssysteem heeft zo af en toe problemen. Misschien wel minder dan Windows, maar Windows wordt in de wereld ook veel meer gebruikt.

De beste oplossing voor Windows problemen is de computer opnieuw opstarten. Waarschijnlijk denk je nu: dat weet iedereen toch wel? Ja iedereen weet het, maar niet iedereen doet het. Veel problemen los je met deze simpele handeling op.

Probeer altijd eerst de optie via Start > Opnieuw opstarten. Werkt dit niet? Houd dan de aan/uit knop op de kast ingedrukt tot dat de computer uitvalt. Wacht 30 seconden voordat je de computer weer aanzet. Als de computer niet reageert op het indrukken van de knop, trek dan de stroomkabel eruit.

Dus problemen met Windows, start eerst opnieuw op.

Tags: geen tags

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.