Review HP DeskJet 2632, prima printer voor 45 euro

Heb je een printer nodig maar wil je er weinig geld aan uitgeven dan is de HP DeskJet 2632 een aanrader. Deze printer kan je bij Coolblue kopen voor ongeveer 45 euro.

Ik ben zelf altijd heel te spreken over HP en werk bij voorkeur daarom alleen met HP printers. Op internet heb ik geen goedkopere draadloze all-in-one printer gevonden. Misschien wel het grootste nadeel is dat de printer alleen in het wit geleverd wordt. Dit terwijl ik zwarte printers toch mooier vind.

Uitpakken is een waar feest gezien de hoeveelheid verpakking. De printer zit in het plastic in het tempex in een doos. Heb de je de printer hier van ontdaan kan je vervolgens eerst nog blauw plakband verwijderen. Dit zit op alle plekken waar bewegende onderdelen zitten. Doe dit secuur voordat je de printer aanzet.

Installeren is simpel en duurt ongeveer 30 minuten. Volg de stappen in het boekje wat er op neer komt dat je de laatste software van het internet moet downloaden. Doordat de printer draadloos is kan je hem ook makkelijk opruimen. Klap je de printer dicht dan neemt deze ook nog maar weinig ruimte in.

Ik heb de printer gebruikt via Airprint en deze werd direct door de Apple apparaten herkend. Afdrukresultaat is goed in zwart/wit en kleur. Voor foto’s kan je beter naar de Hema of Kruidvat gaan voor lagere kosten en beter resultaat. De eerste pagina afdrukken duurt 14 seconden.

De printer gebruikt twee cartridges van de 304 serie. De prijzen liggen rond de 10 euro, maar is afhankelijk van de hoeveelheid ml inkt. Je kan enorm besparen door de huismerk cartridges van bijvoorbeeld 123inkt.nl aan te schaffen.

Eigenschappen printer:

  • Compact van formaat
  • Je kan ermee printen, scannen en kopiëren
  • Ondersteund Apple Airprint
  • Ondersteuning voor USB kabel en draadloos afdrukken
  • Print 7,5 pagina’s per minuut in zwart/wit en 5,5 pagina’s in kleur

Nadelen printer:

  • Kleur wit en fancy blauw
  • Kleuren cartridge moet in zijn geheel vervangen worden
  • Cartridges moet je diep in de printer zoeken

 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.