Ziggo e-mailadres overzetten naar een ander abonnement

Ziggo e-mailadres overzetten naar een ander abonnement.Probleem:
Je wilt een Ziggo e-mailadres overzetten van je eigen abonnement naar een ander abonnement omdat je bijvoorbeeld gaat samenwonen.

Kan dat?

Oplossing:
Ja dat kan. Ik heb dit voor een kennis moeten regelen en dat is gelukt. Het heeft wel een aantal weken geduurd voordat het geregeld was. De enige manier waarop je dit kan regelen is door de Ziggo klantenservice te bellen. Je kan hiervoor dus niet online een formulier invullen.

Sommige medewerkers die je spreekt zeggen dat het niet mogelijk is. Terwijl de volgende weer zegt dat het kan maar lastig is. De juiste opties kiezen in het telefonische keuzemenu zijn daarom belangrijk.

Belangrijk is dat je jouw eigen abonnement nog niet hebt opgezegd. Heb je dit wel gedaan dan wordt jouw e-mailadres vrijgegeven. Zeg je eigen abonnement daarom pas op nadat jouw e-mailadres succesvol is overgezet.

Om de wijziging zo snel mogelijk door te voeren is het handig als je de volgende gegevens bij de hand hebt:

  • Het eigen klantnummer
  • De eigen NAW gegevens voor verificatie
  • Klantnummer van het nieuwe abonnement
  • NAW gegevens van de eigenaar van het nieuwe abonnement

Maak vervolgens aan de medewerker duidelijk dat je jouw eigen e-mailadres over wilt zetten van jouw abonnement naar dat van een ander. Door de situatie duidelijk te schetsen voorkomt dit dat medewerkers zeggen dat het niet kan.

Ik heb uiteindelijk 4 of 5 medewerkers aan de lijn gehad. Deze actie moet door een medewerker doorgegeven worden aan de technische dienst en is daarna meestal in 24-48 uur uitgevoerd.

Interessant om te lezen:
Wil je niet afhankelijk zijn van een Ziggo e-mailadres? Lees dan in dit blog hoe ik ervoor gezorgd heb dat ik hier niet afhankelijk van ben en toch de belangrijke informatie van de internetprovider ontvang.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.