Programma gemist? Kijk online terug via Smart TV

Bezoek tvblik.nl op je Smart tv.Hedendaags beschikken steeds meer mensen over een Smart TV. Deze nieuwe generatie televisie verbinden zich eenvoudig met het internet. Ideaal als jij On Demand video’s via YouTube wilt kijken, maar ook handig voor heel iets anders. Het is namelijk vrij eenvoudig websites te bezoeken vanaf de tv. In het specifiek televisiewebsites. Deze websites zetten zich namelijk volledig in om jouw kijkervaring te vergroten.

TVblik: een praktische en eenvoudige website
Een mooi voorbeeld is TVblik.nl. Deze online televisiefanaat staat klaar voor iedere tv-kijker. Met een archief vol televisie-uitzendingen en een verzameling aan praktische functionaliteiten is TVblik een aanrader voor iedere televisiekijker.

TVgids
Misschien wel de allersimpelste maar ook meest handige tool van TVblik. De TVgids geeft een overzicht van alle tv-programma’s die vandaag worden uitgezonden. Tevens zie je alle uitzendingen van de afgelopen dagen. Heb je een uitzending gemist? Klik op het programma en je kijkt de aflevering direct terug.

Uitzending gemist
Afleveringen terugkijken doe je heel gemakkelijk, TVblik heeft een eigen “uitzending gemist” pagina. Hier vind je alle programma’s van de afgelopen week. Heb jij zin in sport? Of wil jij juist naar comedy kijken? Filter de programma’s dan op het genre humor of sport.

Database van BN’ers
Op TVblik is er een speciale pagina met een database van alle bekende Nederlanders. Wanneer je een BN’er aanklikt, verschijnt er een overzicht met alle recente programma’s waar hij of zij in voorkomt.

Discussiëren met andere kijkers
Kan jij niet geloven wat je op televisie hebt gezien? Wanneer je de behoefte hebt om jouw mening te uiten over een uitzending, is er een speciaal forum op TVblik waar iedereen zijn reacties achter kan laten. Lees reacties van anderen of maak deel uit van online discussies.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.