Moc17events.nl, presentatie Minke Booij, Spieren voor Spieren

Voor het bedrijf Sidekick-IT waar ik werk heb ik vorige week de website Moc17events.nl ontwikkeld. Deze website is gemaakt in opdracht van Stichting Voetbal MOC uit Bergen op Zoom.

Doel van de website is om aandacht te trekken voor een lezing van Minke Booij met als titel “Van Hockeymeisje naar Voetbalvrouw”. De opbrengst van deze lezing op 16 mei gaat naar het goede doel Spieren voor Spieren.

Om de website zo snel mogelijk te realiseren is er gebruik gemaakt van WordPress in combinatie met Elementor. De organisatoren hadden al indelingen gemaakt en teksten aangeleverd. Deze zijn gebruikt om een one page scroll website te realiseren in de huiskleuren van voetbalvereniging MOC.

Vervolgens is de website uitgebreid met WooCommerce om ook de mogelijkheid te bieden tickets te bestellen. Zodra een persoon een bestelling heeft geplaatst ontvangt deze na betaling een factuur en een PDF met de tickets. Alle tickets zijn voorzien van een unieke QR-code die bij de ingang gescand kunnen worden. Voor betalingen wordt gebruik gemaakt van betaalprovider Mollie.

Geïnteresseerd in de lezing van Minke Booij over hockey en voetbal? Bestel dan vandaag kaarten voor 10 euro per stuk en steun hiermee het goede doel.

Bezoek Moc17events.nl

Moc17events.nl homepage.

 

Moc17events.nl homepage midden.

Beoordeel dit blog

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.