Waarom is Blogsociety.nl opeens offline

Logo van Blogsociety.nl.Sinds begin 2019 heb ik me als blogger geregistreerd op Blogsociety.nl. Dit is een online platform waar bloggers hun blogberichten kunnen promoten. Deelname is gratis en het levert soms extra bezoekers op.

Ik had er ongeveer 10-15 blogberichten op geplaatst. Deze worden via een frame ingeladen vanaf je eigen website. Door mijn strenge security policy headers in de .htaccess leverde dat eerst nog wat problemen op.

Maar sinds begin juli is de website opeens offline gegaan. Als je de website bezoekt zegt de browser “we kunnen de website niet vinden”. In eerste instantie denk je aan een technisch probleem, maar na een paar weken was de website nog steeds offline.

Ik heb al een e-mail gestuurd naar de eigenaar TMG (Telegraaf Media Groep) maar daar wordt niet op gereageerd. Ook als gebruiker heb ik nooit een e-mail ontvangen.

In het verleden heb ik wel eens vaker een e-mail gestuurd via het contactformulier van Blogsociety.nl, maar ook daar nooit antwoord op gehad.

Als je zoekt op Blogsociety.nl in Google krijg je nog resultaten te zien. Als je op een van die resultaten klikt zegt de browser “we kunnen de website niet vinden”.

Apart toch? Weet jij waarom de website offline is?

2 reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.