Kleuren cartridges van 123inkt.nl huismerk zijn vernieuwd

123inkt.nl eigen huismerk cartridges.Van de week belde mijn vader. Hij had de cartridges vervangen omdat ze leeg waren, maar nu wilde de printer niet meer printen. Hij draaide wel papier door maar er kwam geen inkt op. Gelukkig was het probleem gemakkelijk op te lossen via het stappenplan in dit blog.

De volgende dag meteen inkt besteld bij 123inkt.nl zodat hij alle cartridges weer op voorraad heeft. Hij had nummer HP 364 nodig. Ik bestelde een zwarte 123inkt.nl huismerk cartridge en 3 originele HP kleuren cartridges.

Ongeveer 1 uur na mijn bestelling werd ik gebeld door 123inkt.nl maar mijn telefoon stond op stil. Ik heb vervolgens teruggebeld en kreeg een medewerkster aan de lijn. Die dacht dat ik per ongeluk de HP kleuren cartridges had geselecteerd in plaats van hun eigen huismerk.

Dat was niet een onbewuste keuze gaf ik aan. De medewerkster vroeg nieuwsgierig waarom ik niet voor hun eigen huismerk had gekozen. Als reden gaf ik op dat de kwaliteit van de originele kleuren cartridges beter is dan die van hun.

Vervolgens vroeg ze wanneer ik voor het laatst hun huismerk kleuren cartridges had geprobeerd. Dat was alweer een paar jaar geleden. Ze vertelde dat de productie ongeveer iets meer dan 1 jaar geleden verbeterd is. Ze produceren nu ook alles in eigen fabriek en de kwaliteit zou niet minder zijn dan die van HP.

Er werd voorgesteld om de originele cartridges te vervangen met hun eigen huismerk. Als ik niet tevreden zou zijn mocht ik ze omruilen. Op basis van de onderbouwing van de medewerker ben ik hiermee akkoord gegaan. Daarnaast krijg je voor iets meer geld veel meer inkt wanneer je hun eigen huismerk koopt.

Complimenten voor de proactieve medewerker die me gebeld heeft en dat zij ook heel de tijd vriendelijk is gebleven. Ik ben benieuwd naar de resultaten van hun kleuren cartridges.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.