Ziggo Horizonbox pauzeren werkt niet meer na doorspoelen

Probleem:
Gisteren zat ik de film “Mechanic Resurrection” te kijken die afgelopen maandag op televisie was. Toen de eerste pauze begon wilde ik doorspoelen en dat werkte ook. Maar na de eerste paar minuten kan je niet meer doorspoelen. Immers Ziggo wil dat je braaf de reclame kijkt.

Nadat de film weer begonnen was wilde ik deze op een later moment pauzeren omdat ik even iets moest doen. Alleen dit werkte niet meer. Vooruit- en terugspoelen evenmin. Ik was dus verplicht om de film af te kijken. Op zich op dat moment geen probleem, maar ik wist al dat ik deze film die avond niet af ging kijken.

Oplossing:
Als je de TV uitzet dan zal de Horizonbox niet onthouden waar je gestopt bent met film kijken. Je kan dan de film starten vanaf het begin en doorspoelen tot dat je bij de pauzes komt. Dit is dus niet echt handig, vooral niet als je al meer dan 60 minuten gekeken hebt.

Loop je tegen dit probleem aan en wil je de film pauzeren. Druk dan op de Stop knop op de afstandbediening. Je keert dan terug naar de TV gids. Meteen wordt de optie “verder afspelen waar je gestopt bent” getoond. Druk op de OK toets en de film gaat verder waar deze gestopt is. Vanaf nu kan je ook weer pauzeren.

Maak jij al gebruik van de gratis beveiliging van ZigZiggo Horizonbox pauzeren werkt niet meer na doorspoelengo?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.