Wil je meer weten over narrow casting of Xibo?

Narrow casting open-source oplossing Xibo.Wil je narrow casting gaan implementeren voor jouw bedrijf, een andere organisatie of misschien wel voor jouw eigen sportvereniging? Dan kan het interessant zijn om naar mijn gratis presentatie over narrow casting en Xibo te komen op 21 september in Utrecht.

Tijdens deze lezing leg ik eerst het onderwerp narrow casting uit. Wat is het, waarom zou je het moeten doen, hoe pas je het toe en kan je er ook geld mee verdienen.

Vervolgens behandel ik een aantal praktijkcases die ik in het verleden heb uitgevoerd. De eerste zal gaan over mijn eigen atletiekvereniging A.T.V. Scorpio in Oosterhout. Daar wordt gebruik gemaakt van 1 groot televisiescherm.

De tweede case gaat over Theater de Lievekamp die narrow casting gebruikt op 7 schermen door het gehele gebouw. Zij gebruiken een geavanceerde planning om voor de show, in de pauze en na de show verschillende informatie te tonen.

In bovenstaande praktijkcases wordt gebruik gemaakt van de open-source oplossing Xibo. Dit kan gratis geïnstalleerd worden en via de kunnen een of meerdere schermen beheerd worden.

Natuurlijk is er aan het einde van de presentatie ook nog tijd om vragen te stellen.

Meer informatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.