Wil je beginnen met bloggen?

Wil je gaan beginnen met bloggen en wil je hier meer over weten? Dan kan mijn presentatie op 16 november 2019 in Utrecht interessant zijn. Toegang is gratis en je hoeft ook geen toegangskaarten te bestellen.

Met ruim 10 jaar bloggen en meer dan 700 blogs op het gebied van IT heb ik de nodige ervaring opgedaan. Op 16 november ga ik deze ervaring met jou delen. Ook als je al blogt kan het leerzaam zijn want het onderwerp meer bezoekers trekken wordt ook besproken.

Tijdens deze presentatie wordt eerst het onderwerp bloggen toegelicht. Want wat betekent het nou precies. Vervolgens geef ik een korte samenvatting waarom ik ooit begonnen ben met bloggen. De reden van 10 jaar geleden is nog steeds hetzelfde, namelijk het delen van kennis met de rest van de wereld.

Andere onderwerpen waar ik veel over ga vertellen zijn hoe je onderwerpen bedenkt, teksten schrijft, de disclaimer en privacy pagina maakt etc. Maar naast het schrijven van blogs is ook het maken van een website belangrijk. Eenmaal klaar met het maken ga je door met optimaliseren.

De presentatie zal afgesloten worden met een toelichting hoe je geld kan verdienen door advertenties te tonen of betaald te bloggen.

Gedurende de presentatie zal ik vele tips geven hoe je nog meer bezoekers kan trekken. Wat je wel moet doen en juist niet.

Meer informatie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.