Nieuwe website voor Sportmassage Oosterhout

In de eerste week van 2020 heb ik de nieuw WordPress website voor Sportmassage Oosterhout online gezet. Voor deze website heb ik gebruik gemaakt van het Astra thema in combinatie met de Elementor page builder. Foto’s en teksten zijn aangeleverd door de opdrachtgever.

Sportmassage Oosterhout gespecialiseerd in het geven van sportmassages. Dat kan in Oosterhout, bij mensen op locatie of tijdens evenementen. Naast sportmassages kan je ook langs komen voor medical taping.

Om de indeling en huisstijl te bepalen heb ik voor de kleuren gekeken naar de oude website van Sportmassage Oosterhout. Hierna heb ik een aantal Astra demo websites bekeken.Op basis van de wensen van de opdrachtgever heb ik er een uitgekozen. Deze heb ik vervolgens opgestuurd als impressie. Na goedkeuring van de kleuren en de impressie ben ik begonnen met de ontwikkeling.

Telkens als er een pagina af was stuurde ik deze op naar de opdrachtgever zodat hij hier feedback op kon geven. Het voordeel hiervan is dat er snel geschakeld kon worden tussen beiden partijen. Als tweede voordeel kon de gegeven feedback meegenomen worden tijdens ontwikkeling van toekomstige pagina’s.

De WordPress website maakt amper gebruik van plugins. Naast Elementor heb ik WordPress SEO voor SEO optimalisatie geïnstalleerd, Autoptimize om bestanden te cachen, WP Forms Lite voor het contactformulier en Redirection om oude 404 urls te registreren.

Bezoek Sportmassageoosterhout.nl

Voorpagina - Sportmassageoosterhout.nl
Voorpagina – Sportmassageoosterhout.nl
Over mij pagina - Sportmassageoosterhout.nl
Over mij pagina – Sportmassageoosterhout.nl
Contactpagina - Sportmassageoosterhout.nl
Contactpagina – Sportmassageoosterhout.nl

 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.