Stuur nieuwe cadeaus naar de PostNL Stichting Jarige Job actie

Soms weet je niet meer hoe je op een bepaalde website terecht bent gekomen. Via social media, Google of gewoon wat rond klikken op websites. Eind 2019 was dit het geval toen ik uitkwam op de “Doneer een cadeau” actie van PostNL.

In december hebben we Sinterklaas en Kerst gevierd en tijdens deze dagen worden cadeaus gegeven. Helaas zijn er kinderen in Nederland die zelden of zelfs nooit een cadeau krijgen omdat de ouders daar geen geld voor hebben.

Stichting Jarige Job zorgt ervoor dat kinderen op hun verjaardag toch cadeaus krijgen. PostNL ondersteund dit door in de maand januari cadeaus in te zamelen van mensen die ze over hebben. Je kan deze via PostNL gratis versturen naar Stichting Jarige Job en zij zorgen dat het bij de kinderen terecht komt.

Ik had nog een stapel kinderboeken liggen van de oude bewoners van mijn huis en van mijn jeugdjaren. Vrijwel allemaal nog in nieuwe staat en dus perfect geschikt om aan iemand cadeau te doen. Tot op heden had ik er nog geen bestemming voor gevonden tot dat ik de “Doneer een cadeau” actie van PostNL tegenkwam.

Om te voorkomen dat er gebruikte of versleten cadeaus worden ingestuurd, mag je alleen cadeaus sturen die nog in de verpakking zitten. Na het lezen van de spelregels kwam ik tot de conclusie dat ik de boeken niet in mocht sturen omdat ze niet in een verpakking zaten.

Logo Stichting Jarige Job.Ik heb contact opgenomen met PostNL en de situatie uitgelegd. De medewerker gaf aan dat alleen nieuwe cadeaus ingestuurd mogen worden. Als reactie hierop vroeg ik aan de medewerker hoeveel boeken zij in de winkel in een verpakking ziet liggen. Ik had een valide punt ingebracht want bij de Bruna kan je door bijna alle boeken bladeren.

Wanneer de boeken nog zo nieuw zijn mocht ik ze insturen. Ik heb kritisch gekeken en een aantal boeken voldeden niet aan de eisen. Toch heb ik een doos kunnen vullen met 10 kinderboeken en die vandaag verstuurd.

Heb jij nog cadeaus in de verpakking over en doe je er eigenlijk niets mee?
Maak Stichting Jarige Job hier dan blij mee. Vraag hier een gratis verzendlabel aan.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.