Goedkoop Dymo labels bestellen via 123inkt.nl

Eind 2019 heb ik weer flink gebruik gemaakt van mijn Dymo LabelWriter om kerstkaarten te versturen. Heel toevallig was de rol net op toen ik opdracht gaf om het laatste adres te printen. Ik keek in mijn kasten of ik nog een rol etiketten op voorraad had maar vond niets. Dan maar bestellen.

De inkt cartridges voor mijn HP printer en labels voor mijn Dymo bestel ik altijd via 123inkt.nl omdat die goedkoop zijn. Daarnaast bieden zij ook een goede klantenservice aan. Maand geleden had ik een cartridge die opeens niet meer wilde printen. Na wat e-mails op en neer en wat testen kreeg ik een vervangend exemplaar en een flesje excuuswijn.

Bij voorkeur gebruik ik Dymo S0722400 / 99012 labels. Ideaal voor enveloppen en pakketten. Als je het originele merk besteld betaal je voor 2 rollen 18,00 euro. Je krijgt dan 2 x 260 etiketten. Maar 123inkt.nl biedt dit product ook aan via hun eigen huismerk. Je betaald dan voor 2 x 260 etiketten 12,50 euro. Je bespaard hiermee 30% op je aanschafkosten. Labels zijn labels zou je zeggen. Bij Dymo betaal je vast ook een beetje voor het merk.

Ik heb dus voor het 123inkt.nl eigen huismerk gekozen. In eerste instantie had ik over de tekst gelezen waar stond dat het product uit 2 rollen bestond. Ik had dus meteen 2 x het product besteld met als gevolg dat ik nu 4 rollen labels heb. De komende jaren kan ik vooruit.

 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.