Dymo Connect software herkend Dymo LabelWriter 400 niet

Dymo Labelwriter 400.
Bron: Dymo.com

Probleem:
Dit weekend wilde ik mij Dymo LabelWriter 400 gebruiken op mijn laptop om labels te printen voor netwerkkabels. De Dymo moest ik nog wel installeren. Ik heb dus eerst de nieuwste versie van Dymo Connect software gedownload. Op deze manier weet ik zeker dat het juist werkt op Windows 10.

Eenmaal de software geïnstalleerd en de Dymo aangesloten wilde ik testen of het juist werkte. Windows 10 had de printer al herkend en geïnstalleerd. Maar Dymo Connect weigerde de printer te herkennen. Ik kon dus wel een label maken maar niet afdrukken want er was geen printer geïnstalleerd.

Oplossing:
In het verleden heb ik de Dymo LabelWriter ook op mijn Windows 8 pc gebruikt. Toen heb ik het programma Dymo Label v8 geïnstalleerd. Als test heb ik daarom Dymo Connect software verwijderd en Dymo Label gedownload en geïnstalleerd. Hierna werkte alles zoals het zou moeten.

Vreemd genoeg kon ik de software op Windows 10 niet downloaden via Chrome. De pagina werd herladen maar er werd geen bestand ter download aangeboden. In Edge kon ik de software wel downloaden.

Uit wat verder onderzoek blijkt dat de Dymo LabelWriter 400 niet meer wordt ondersteund door de nieuwste software. Je kan hier ook geen informatie meer over vinden op de website van Dymo. De Dymo LabelWriter 450 werkt wel met de Dymo Connect software.

> Bekijk meer Dymo blogs

Oplossing getest op:

Windows 10, Dymo LabelWriter 400

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.