Perfecte garantieafhandeling Garmin Forerunner 235 HRM door Coolblue

Garmin Forerunner 235 HRM.In januari heb ik een blog geschreven over hoe tevreden ik wel niet was over mijn Garmin Forerunner 235 HRM. Dit horloge had ik gekocht in april 2018 bij Coolblue. Ik noemde het zelfs een ideaal hardloophorloge.

Op een of andere manier had het horloge dat gemerkt want vanaf eind januari begon hij kuren te vertonen. Hij dacht de complimenten zijn binnen dus ik ga vreemd doen.

Ik slaap vrijwel nooit met mijn horloge om. Garmin zou dat graag willen want dan kunnen ze nog meer data verzamelen. Maar een horloge aan mijn pols vind ik niet fijn. Toch vond mijn horloge dat ik hem om had gehad. Hij bedacht er zelfs bij dat 9 tot 10 uur per dag had geslapen. Grappig want door de weeks slaap ik maximaal 7 uur.

De eerste paar dagen begin je nog aan jezelf te twijfelen. Misschien had ik hem toch om of zo. Maar na een week wist ik het zeker. Ik kon ook zien dat het probleem in de laatste week van januari begonnen was. Garmin nam die resultaten wel mee in de rapportage en dat was niet wenselijk.

In eerste instantie maar het horloge aan en uit gezet. Dit loste het probleem niet op. Ik sliep nog steeds goed terwijl hij op de kast lag. Op advies van Coolblue klantenservice de fabrieksinstellingen teruggezet. Alle instellingen van het horloge kwijt, maar het probleem was er nog.

Aangezien het horloge nog in de garantie was mocht ik het voor de garantieafhandeling retour sturen naar Coolblue. Ze gaven aan dat het ontvangen was en ze het zelf niet op konden lossen. Het horloge werd naar een reparateur gestuurd.

Na 10 dagen kreeg ik van Coolblue een e-mail dat mijn horloge niet meer te repareren was. Jammer. Aangezien het probleem ontstaan is in de garantie kreeg ik het originele aanschafbedrag als shoptegoed uitgekeerd.

Voor de 250 euro shoptegoed heb ik een nieuw sporthorloge besteld bij Coolblue. Ik heb gekozen voor de Garmin Vivoactive 4 ter waarde van 300 euro. Ik moest dus nog zelf 50 euro bij betalen.

Dit is echt een nette garantieafhandeling van Coolblue via WhatsApp!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.