Alleeninkt.nl biedt gratis printservice aan i.v.m corona

Inmiddels is Corona niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Een heel vervelend virus. In december was het nog ver weg toen het alleen in China speelde. Maar een paar weken geleden is ook Nederland getroffen. In de krant en online is veel negatief nieuws te lezen. Dat er weer patiënten bijgekomen zijn en dat zelfs mensen aan overlijden.

Toch vind ik het fantastisch dat er particulieren en bedrijven zijn die in deze tijd er een positieve draai aan proberen te geven. Een bloemist had 1000 bossen bloemen gekocht die hij niet meer kon verkopen. Hij gaf ze weg aan de mensen die werken in de zorg. Studenten helpen hulpbehoevende aan hun boodschappen. Steeds meer positieve berichten duwen de negatieve berichten weg.

Ook het bedrijf Alleeninkt.nl wil hun hulp aanbieden in de vorm van een gratis printservice. Mag jij het huis niet uit, omdat je thuis moet werken, vatbaar bent voor het virus of besmet bent? Maak dan gebruik van deze dienst om documenten voor het werk, kleurplaten voor je kinderen of een puzzel voor op de bank af te laten drukken. PostNL bezorgt nog steeds post waardoor je jouw bestelling binnen een paar dagen in huis hebt.

Natuurlijk kost Alleeninkt.nl dit geld in de vorm van papier, inkt en een postzegel maar zij doen dit echt volledig gratis. Inruil voor deze gratis dienst vragen zij wel een donatie te doen aan het Rode Kruis of een ander goed doel. Want zij kunnen het geld op dit moment goed gebruiken. Een nieuwe printer kost gauw 40 euro exclusief papier. Tien euro voor het goede doel is nog steeds beter dan 40 euro voor een printer die je zelden gebruikt.

Dit blog is gratis ter beschikking gesteld door Timdehoog.nl

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.