Nieuwe WordPress website voor Shopaware.nl

In mijn vrije tijd sport ik bij atletiekvereniging A.T.V. Scorpio en train ik regelmatig met Justin Derks. Hij vertelde me een paar maanden geleden dat hij samen met een vriend een bedrijf aan het oprichten was. Dit bedrijf zou zich bezighouden met de volgende drie onderwerpen:

  • Bewust winkelen
  • Duurzaamheid
  • Product beoordeling

Ze willen ervoor zorgen dat mensen anders naar producten kijken en bewuster gaan winkelen. Vooral het milieu is een belangrijk onderdeel. Voor nu en voor later.

Tijdens een aantal trainingen, e-mails en WhatsApp gesprekken hebben we hierover gesproken. Doordat ik al jaren WordPress websites ontwikkel en omdat ik hun idee heel interessant vond heb ik mijn hulp aangeboden. Daar hadden ze wel interesse in.

Ze hebben gekozen voor de naam Shopaware wat meteen duidelijk maakt wat ze doen. Voor domein en hosting heb ik ze geadviseerd gebruik te maken van Antagonist. Ik gebruik ook al jaren de diensten van deze hostingprovider.

Er was al een logo en huisstijl beschikbaar. Ook  was er al een visueel ontwerp gemaakt hoe de website eruit zou moeten komen te zien. Voor mij als ontwikkelaar heel handig want ik hoef dan niet meer uit te zoeken wat zij mogelijk mooi zouden vinden.

De website maakt gebruik van het thema Astra als basis. De pagina heb ik vervolgens vormgegeven met Elementor Pro. Om de website snel in te laden wordt er gebruik gemaakt van Autoptimize voor CSS/JS en WP Smush voor het comprimeren van afbeeldingen. Om SEO toe te passen is YoastSEO geïnstalleerd.

Op dit moment bevat de website algemene informatie. Shopaware is nu vooral geïnteresseerd in de meningen van de bezoekers. Zodra je op een knop klikt krijg je daarom het verzoek een korte enquête in te vullen.

Bezoek Shopaware.nl

Homepage van Shopaware.nl.

Homepage van Shopaware.nl.

 

De vraag van Shopaware om de enquête in te vullen.

De vraag van Shopaware om de enquête in te vullen.

 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.