Schrijf een bericht op Dankaandezorg.nl voor alle zorgmedewerkers

Het onderwerp Corona is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Misschien heb je zelf Corona, heb je het gehad of heeft iemand het in de familie of je vriendenkring. Gelukkig kunnen veel mensen weer herstellen. Helaas gaan er ook mensen door dood. Als we allemaal ons best doen kunnen we Corona de baas worden en het verdrijven uit ons land.

Maar voor de mensen die Corona hebben is het heel fijn dat die terug kunnen vallen op de goede zorgverlening in Nederland. Ons land heeft voldoende ziekenhuizen waar zorgmedewerkers op dit moment met man en macht aan het werk zijn om iedereen te helpen. Veel van die zorgmedewerkers werken extra uren. Die komen alleen thuis om te eten te slapen en de volgende dag weer terug te gaan.

Het is fantastisch om te lezen dat er diverse initiatieven ontstaan om deze mensen te bedanken. Ik heb op internet gelezen dat politieagenten met sirenes en een spandoek naar een ziekenhuis gingen of over een man die bossen bloemen uitdeelde. Van de week zag ik op LinkedIn dat een chocolade bedrijf cadeautjes maakte en die uitdeelde.

Een ander initiatief is de website Dankaandezorg.nl. Op deze simpele, maar duidelijke website kan je een berichtje achterlaten voor alle zorgmedewerkers. Het doel van de website is om 1 miljoen berichten te schrijven. Op dit moment staat de teller op 2100+ berichten dus ze zijn er nog lang niet. Maar met 17 miljoen inwoners moet dit toch zeker lukken?

Ik behoor niet tot een van de velen duizenden zorgmedewerkers in ons land. Toch heb ik tientallen berichten gelezen. Ik denk dat het voor zorgmedewerkers super is om voor het slapen gaan nog een aantal bedankjes te kunnen lezen. Besteed die paar minuten daarom op Dankaandezorg.nl. Schrijf een bericht en verspreid de link zoveel mogelijk.

Laat een berichtje achter op Dankaandezorg.nl voor alle zorgmedewerkers.

Dit blog is gratis ter beschikking gesteld door Timdehoog.nl

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.