Heb jij een probleem dat nog niet op Timdehoog.nl staat?

Met meer dan 800 blogs op mijn website zijn er al heel veel oplossingen beschikbaar. Ik vind het super om mensen met mijn kennis te kunnen helpen. Leuk ook om de reacties te zien onder blogs, op nieuwsbrieven en via het contactformulier. Bedankt daarvoor.

Het populairste bericht van de afgelopen 365 dagen:
Snel Outlook e-mail overzetten naar nieuwe computer (15000+ weergaven)

Ik weet dat er nog veel meer problemen zijn die nog niet op mijn website staan. Ik heb zelf al een aantal problemen genoteerd waarover ik nog een blog kan schrijven. Maar misschien heb jij nog een computerprobleem waarvoor je nog geen oplossing hebt.

Deel dat probleem met mij via het contactformulier. Misschien heb ik de oplossing zelfs al liggen. Dan schrijf ik er een blog over en vind jij binnenkort een oplossing voor jouw probleem op Timdehoog.nl. Hoe meer details je geeft, zoals een screenshot, hoe sneller ik het probleem meestal op kan lossen.

Wil je automatisch op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor mijn gratis nieuwsbrief.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.