Hardlopen.nl de website voor iedere hardloper

Sinds een jaar of 5-6 ben ik een fanatiek hardloper. Aangezien ik een kantoorbaan heb en iedere dag 8 uur lui op mijn kont zit, is het ideaal om aan het einde van de dag even een rondje hard te lopen. Lekker ontspannend en goed voor het lichaam. Op deze manier hoef ik me ook iets minder schuldig te voelen als ik teveel snoep.

Omdat ik steeds sneller en wil worden train ik 3-4 keer per week. Helaas heb ik geen aangeboren talent dus ik moet er mijn best voor doen. Dat kost tijd maar heeft zich al wel terugbetaald in een goede conditie. De 5 KM loop ik in minder dan 21 minuten.

Naast de vele trainingen en wedstrijden in Nederland heb ik ook al veel toffe internationale ervaringen. Zo heb ik een wedstrijd gelopen in Denemarken en Valencia, getraind in Londen en Madrid. Maar het trotst ben ik toch op mijn Red Bull 400 deelname.

Naast het sporten lees ik op internet ook veel over hardlopen. Hoe kan je het nog beter doen, waar moet je opletten, hoe ga je om met warm weer of juist koud weer, waar is een petje goed voor en ga zo maar door.

Sinds een aantal maanden ben ik geabonneerd op de nieuwsbrief van Hardlopen.nl. Over het algemeen ben ik niet zo van de nieuwsbrieven, maar deze heeft echt toegevoegde waarde. Er staan verwijzingen in naar handige blogartikelen. Het grote pluspunt vind ik dat de blogs niet te kort of te lang zijn. Ze hebben de perfecte lengte en zijn leerzaam.

Zo kan je lezen over een intervaltraining, hoe voorkom je kramp en waar moet je op moet letten wanneer het gaat om drinken. Ik heb al veel bijgeleerd en mijn trainingen verbeterd. Daarnaast deel ik deze kennis ook weer wanneer ik training geef bij mijn eigen atletiekvereniging Scorpio.

Ben je een beginner of heb je al veel ervaring? Op Hardlopen.nl vind je altijd interessante content. Meld je gerust aan voor hun nieuwsbrief.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.