Nieuwe iPhone gekocht? Houd hem mooi met een iPhone hoesje

Voorbeeld van een iPhone hoesje.
Bron: Phone-factory.nl

Je hebt net een nieuwe iPhone 11 gekocht met een waarde van meer dan 700 euro. De komende twee, drie jaar of misschien nog wel meer, ga je dit apparaat fanatiek gebruiken. Immers een smartphone is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven.

Op jouw nieuwe iPhone 11 bezoek je honderden websites, lees je tientallen mails, verstuur je duizenden WhatsApp berichten en installeer je apps om jouw leven leuker of gemakkelijker te maken.

Natuurlijk ben je zuinig op jouw nieuwe smartphone want je hebt hier honderden euro’s voor betaald. Maar toch wil je hem ook showen aan jouw vrienden en familie. Dus je neemt hem overal mee naartoe.  Naar feestjes, verjaardagen, werk en sporten.

Om te voorkomen dat jouw smartphone te snel beschadigd raakt, doordat deze op de grond valt of een kras krijgt, besluit je een iPhone hoesje te kopen. Deze zijn gelukkig een stuk goedkoper dan een nieuwe iPhone en je kan deze online bestellen.

Op internet is het aanbod iPhone hoesjes enorm zodat er genoeg keuze is. Het goedkoopste hoesje begint net onder de 10 euro. Maar wil je een kwalitatief beter hoesje dan kom je rond de 30 euro uit.

Net als bij smartphones zelf heb je verschillende soorten hoesjes met verschillende kwaliteit. Zo heb je een iPhone hoesje van Siliconen/TPU materiaal dat je gemakkelijk om de achterkant van een smartphone kan duwen. Vind je siliconen niet fijn dan kan je overstappen op een hardcover van bijvoorbeeld plastic.

Ga je echt voor een luxe uitstraling, eigenlijk verdient een smartphone van 700 euro dat ook, dan kan je kiezen voor een hoesje van leer. Dat is velen malen mooier dan een hard- of siliconencover. Je hoeft je ook niet druk te maken om de kleur want er zijn er tegenwoordig veel meer dan alleen bruin. Je kan onder andere kiezen uit roze, donkerbruin, zwart, lichtbruin of rood.

Wil je regelmatig een paar pasjes en wat contant geld meenemen dan zou je kunnen kiezen voor een book- of flipcase. Deze iPhone 11 hoesjes zitten helemaal om de smartphone heen. Op deze manier heb je nog meer bescherming en aan de binnenkant zit nog wat extra opbergruimte.

Kort samengevat is er dus keuze genoeg om jouw smartphone verder te personaliseren voor een paar tientjes. Als extra voordeel is de smartphone beschermd en blijft hij langer mooi. Wil je nog meer bescherming? Kijk dan ook naar een screenprotector die je vaak tegelijk bij het hoesje kan bestellen.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.