Te koop: 7x Digium D40 IP telefoon, PoE aansluiting, 75 euro

Digium D40 IP telefoon vooraanzicht.Bij het bedrijf waar ik overdag werk zijn we verhuist naar een nieuw kantoor. In het oude kantoor maakte we gebruik van Digium D40 toestellen voor IP telefonie. Maar sinds de verhuizing zijn we overgestapt naar smartphones.

Daarom zijn per direct 7 Digium D40 toestellen beschikbaar en op te halen in Breda. De kosten bedragen 75 euro voor alle toestellen. Maar je mag natuurlijk altijd een bod uitbrengen. De toestellen zijn teruggezet naar de fabrieksinstellingen en direct in te zetten.

Interesse? Neem contact op via het contactformulier.

Digium D40 IP telefoon onderkant.

Digium D40 IP telefoon hoorn eraf.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.