Raad wanneer het 1000ste blog wordt gepubliceerd en win

Logo van Timdehoog.nl.Inmiddels heb ik al vele jaren blogs geschreven op mijn website en op dit moment zijn er 912 blogs gepubliceerd. Met deze blogs help ik dagelijks honderden bezoekers die problemen hebben met hun Dymo, Thunderbird of Outlook. Dit levert vaak leuke reacties op onder de blogs of in mijn mailbox wat heel erg tof is.

Dit betekent ook dat binnenkort het 1000ste blog wordt gepubliceerd. Dit is toch wel een soort van een mijlpaal. Maar wanneer weet ik niet omdat ik niet elke week evenveel schrijf. Ik ben daarom benieuwd wanneer jij denkt dat het 1000ste blog wordt gepubliceerd?

Raad jij de juiste datum en voldoe je aan de voorwaarden zoals hieronder beschreven. Dan win jij een Coolblue bon ter waarde van 50 euro. Om ieder zijn kansen te vergroten reken ik met een marge van 1 dag voor en 1 dag na de datum van publicatie. Dus als je 5 december opgeeft dan telt 4 en 6 december ook mee.

Achtergrondinformatie om beter te kunnen raden:
In 2019 heb ik in totaal 179 blogs geschreven wat omgerekend per maand uitkomt op net geen 15 blogs. De eerste 10 maanden van 2020 heb ik 169 berichten gepubliceerd waardoor ik bijna 17 berichten per maand heb geschreven.

Ik denk dat 16 berichten per maand een mooi gemiddeld aantal is. Met nog 88 berichten te gaan betekent dit (88 / 16) dat het nog 5,5 maanden duurt voordat het 1000ste blog wordt gepubliceerd. Als datum zou ik daarom 15 april zeggen.

Hoe doe je mee:

 1. Meld je aan voor mijn nieuwsbrief, tenzij je die al ontvangt
 2. Bepaal de datum waarop jij denkt dat het 1000ste blog wordt gepubliceerd
 3. Stuur via het contactformulier de datum in inclusief naam en geldig e-mailadres

Actievoorwaarden:
Met het insturen van een datum, naam en e-mailadres gaat de deelnemer automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden.

 • Je moet woonachtig zijn in Nederland, België of Duitsland
 • Datum moet uiterlijk 31 april 2021 ingestuurd zijn
 • Je mag maar 1 keer mee doen aan de actie
 • Je moet ingeschreven en bevestigd zijn op de nieuwsbrief
 • De prijs is niet overdraagbaar aan een andere deelnemer
 • De prijs kan niet ingewisseld worden voor een andere prijs
 • Er wordt 1 prijs uitgedeeld ter waarde van 50 euro
 • De naam van de winnaar zal gepubliceerd worden op Timdehoog.nl
 • Timdehoog.nl behoud zich het recht de actie op ieder moment te stoppen

Wat als er meerdere deelnemers met dezelfde datum zijn:
Uit de inschrijvingen met de juiste datum zal één deelnemer als winnaar geselecteerd worden.

Wanneer wordt de prijs uitgedeeld:
Binnen 7 dagen na publicatie van het 1000ste blog wordt er contact opgenomen met de winnaar. Deze heeft vervolgens 7 dagen de tijd om te reageren. Reageert de deelnemer niet dan wordt een nieuwe winnaar gekozen.

Vragen:
Kunnen via het contactformulier gestuurd worden.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.