De beste telefoonhoesjes van Casimoda

Als trotse eigenaar van een high-end smartphone wil je zolang mogelijk plezier hebben van je telefoon. Hedendaagse smartphones zijn ontzettend prijzig, zeker die van Apple. Neem bijvoorbeeld de nieuwe iPhone 12 mini die in oktober 2020 is gelanceerd. De iPhone 12 mini is het instapmodel en tevens minst prijzige model. Het premium model, de iPhone 12 Pro is er in twee uitvoeringen: de reguliere en de Max. De prijzen zijn vanaf €1.159,- en €1.259,-. Om ervoor te zorgen dat het toestel minder kwetsbaar is, doe je er verstandig aan om een telefoonhoesje te kopen. In dit artikel leg ik je uit waarom.

Waarom een hoesje kopen?

De toestelprijzen geven de noodzaak aan om dergelijke toestellen optimaal te beschermen met deugdelijke en hippe Casimoda telefoonhoesjes. Het is behoorlijk investeren in smartphones die zeker gelet op de uitvoering kwetsbaar zijn. Zo hebben de iPhone 12 telefoons een glazen paneel op de achterkant wat de kwetsbaarheid groter maakt. Laat je het toestel vallen op heuphoogte dan is de kans op schade groot. Al ben je nog zo voorzichtig, je voorkomt niet dat er snel krassen op het scherm of de behuizing van je smartphone komen.

Casimoda telefoonhoesjes Abstract faces.

Optimale bescherming

Goede telefoonhoesjes absorberen de kracht bij het vallen van heuphoogte. Dit zijn de meest voorkomende risico’s. Ook beschermt een hoesje goed tegen stoten vanwege de opstaande bumpers. De achterzijde wordt rondom de hoeken optimaal beschermd. Screenprotectors bieden juist weer extra bescherming voor het display. Naast breuk en stoten voorkomt een hoesje krassen en vuil.

Verschillende soorten hoesjes

Beschermhoesjes worden van kunststof, siliconen of leer gemaakt. Kwalitatieve telefoonhoesjes worden specifiek ontwikkeld om breuk en andere beschadigingen van de smartphone te voorkomen. Ook daar zie je een ontwikkeling in het materiaal waarbij je eigenlijk niet merkt dat er een telefoonhoesje om de smartphone zit. Alle mogelijkheden en aansluitingen blijven natuurlijk intact. Dit zie je goed bij een iPhone hoesje van Casimoda. Deze Apple hoesjes zijn perfect gemaakt, zodat de camera’s optimaal blijven functioneren.

Het oog wil ook wel wat

Een andere reden om een telefoonhoesje te kopen is voor het design. Door het kiezen van een bijzonder hoesje kun je je nog meer onderscheiden. Kies voor kostbare iPhone modellen altijd voor kwalitatief de beste telefoonhoesjes. Schaf daarom bij aankoop van een smartphone direct een passende telefoonhoes aan. Bescherming door leuke telefoonhoesjes zorgt ook voor een glimlach. Een goede manier om de dag te beginnen, toch?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.